OVER INCHES

Als ontwerpster van Inches The Label voel ik me vereerd om onze missie van zelfverzekerdheid in maat en lengte met jullie te delen. Voor mij is het creëren van kleding die lange vrouwen omarmt en hen het zelfvertrouwen geeft om te stralen een persoonlijke missie geworden.

Als lange vrouw heb ik zelf de frustratie ervaren van het zoeken naar kleding die goed past en tegelijkertijd stijlvol en modieus is. Het leek alsof de modewereld niet was ontworpen met ons in gedachten. Maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, besloot ik een verandering teweeg te brengen.

Inches The Label is geboren uit de noodzaak om een ruimte te creëren waar lange vrouwen zichzelf kunnen zijn en zich mooi kunnen voelen in hun eigen huid. Onze kledinglijn is ontworpen met aandacht voor lengte, pasvorm en stijl, zodat elke vrouw zich zelfverzekerd kan voelen, ongeacht haar lengte.

Elk kledingstuk dat ik ontwerp, van onze elegante tops tot onze chique broeken, is doordrenkt met liefde, passie en toewijding aan onze missie. Ik geloof dat mode een krachtig middel is om zelfvertrouwen te vergroten en individualiteit te vieren, en ik ben trots om een rol te spelen in het versterken van vrouwen over de hele wereld.

Maar onze reis stopt hier niet. We blijven streven naar innovatie, verbetering en inclusie in alles wat we doen. Samen kunnen we een wereld creëren waarin alle vrouwen zich mooi, krachtig en zelfverzekerd voelen, ongeacht hun maat of lengte.

Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen in Inches The Label. Samen kunnen we een verschil maken en de wereld van mode en stijl transformeren naar een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Liefs, 

Meike Ontwerpster van Inches The Label

 

Jessie Jazz Vuijk

SHOP HIER

Maxime Meiland

SHOP HIER